Uw klant betaalt niet?

Een incassobureau inschakelen is nooit een leuk moment. Je bent als ondernemer hard bezig om je bedrijf te laten groeien. Je hebt daarbij mooie klanten weten te scoren en je bent trots op wat je doet. Totdat er een klant is die niet betaald. Bellen, e-mailen whatsappen niks helpt. Er is vrijwel geen beweging te krijgen in je klant en je begint het gevoel te krijgen dat je naar je centen kan fluiten. In een dergelijke situatie biedt een incassobureau uitkomst. Wij van IncassoDirect helpen u graag dit soort situaties op te lossen. Hierbij proberen we altijd de relatie met uw klant goed te houden. Zodat u, ook nadat het geld is geïncasseerd een potentiële klant overhoud.

Hoe verloopt het incassotraject?

IncassoDirect werkt volgens vaste stappen. Indien u zelf geen 14-dagenbrief heeft verstuurd is dit onze eerste stap. Dit gebeurt dan op ons eigen briefpapier zodat de debiteur eerder geneigd is om de factuur te betalen zonder dat er kosten bij komen. Indien er geen betaling plaats vindt binnen het betaaltermijn gaan wij over naar het incassotraject en verzoeken wij de debiteur correct en dwingend uw rekening(en) te betalen. Blijft betaling uit? Dan gaan we in overleg met u als opdrachtgever over tot juridische stappen.

Altijd online inzage

Het prettige aan de dienstverlening van ons incassobureau is dat u online de behandeling van het dossier kunt volgen. 24 uur per dag heeft u digitale toegang tot de dossiers. Zo bent u altijd heel precies op de hoogte van de laatste stand van zaken!

Wat zijn de kosten?

U betaalt enkel € 35,- dossierkosten, waarna wij overige kosten doorberekenen aan uw debiteur. Blijft betaling uit in het minnelijk traject, dan brengen wij u geen extra kosten in rekening. Als de debiteur het volledig bedrag betaald, brengen wij geen dossierkosten in rekening. Als de debiteur niet betaald overleggen wij met u om een gerechtelijke procedure te starten. Ook deze kosten proberen we zoveel mogelijk op de debiteur te verhalen.